Vuodesta 1995 olemme olleet johtava ruoka-alan simulaattoreissa menestys kehitys edityminen hallintokulttuuri


Interactive Business Games

Järjestelmädynamiikan teorian perusteella kaikki pelit toistavat kilpailukykyisen vuorovaikutteisen ympäristön, jossa voidaan oppia ja harjoittaa liiketoimintaongelmia.

Model play management simulators

Yrityksen nuoret ja johtajat mieluummin toistavat tietyn yritystoiminnan kokemusten ja tiedon vaihdon helpottamiseksi.

Virtual Environments

Dilemmat realistisista tilanteista, joissa on mahdollista tavata virtuaalisia asiakkaita, asiakkaita, työtovereita ja ratkaista ongelmia poikkitaidon parantamiseksi.

Relational environments

Ympäristöt, joissa kilpailu asetetaan eri tasoille ja erilaisille rooleille, kuten teollisuus ja jakelu, toimittajat ja kaupat, ...

Cooperation models

Kuten nykypäivän todellisuudessa, näyttelijät eivät tapaa ja työskentele edes etäisyydellä; mutta heidän on käytettävä edistynyttä viestintää yhteistyöhön ja parhaan yhteisen tavoitteen saavuttamiseen.

Business Gamble

Niille, jotka haluavat testata taitojaan ja voittaa palkintoja saavuttamalla parhaan suorituskyvyn yksittäisten mikrosimulaatioiden hallinnassa.

0
0
0
0

Kuka me olemme

Syntynyt Milanossa 15-6-1995 3 yhteistyökumppanin kanssa ja paikallishallinnon tuella. Yhteiskunnan ja evoluution historia on mennyt läpi menestyksen ja ystävyyden vaikeuksista tähtiin, rohkeudesta, luovuudesta ja rehellisyydestä luotaessa virstanpylväitä, jotka tukevat organisaation kulttuuria ja tiedon kehittämistä laajimmille mahdollinen lukumäärä johtajia.
Meidän on kiitettävä suurta määrää asiakkaita, kumppaneita, ystäviä, jotka ovat päättäneet työskennellä kanssamme ja jotka ovat auttaneet meitä tulemaan syvemmäksi, vahvemmaksi ja innovatiivisemmaksi; ja heidän joukossaan kuuluisuuden sali joku, jolla on erityisiä hyvityksiä yrityksessämme. Joku, joka on sydämessämme nyt ja tulevaisuudessa.

Prosenttiosuus suoritetuista ohjelmista
99.92%
Kehityksen teknisen tason arviointi
72.28%
Osallistujien tyytyväisyysaste vuosille 2003-2019
88.56%